Warning: Declaration of dyn_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 461 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 1 Leander´s Bali blog
 • quote open"Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdaquote closeg." Mark Twain .
 • Send en beskjed til oss.

  Thanks!

  Takk, vi svarer så fort vi kan!

  error key Required fields not completed correctly.

 • open panel

Leander´s Bali blog

 

Hei alle sammen.

 

Nå har jeg sett flaggermus. Helt ekte. Og sett mange gekkoer. Det er små firfisler som kan krype på vegger og i taket.

Jeg har også sett en øgle. Og på Gili så jeg store, mellom og bittesmå skilpadder. Den ene kalte vi for liile sprellemann. Fordi han svømte i full fart. Jeg var også med å la de i en bøtte når de skulle rense karet.

Jeg har badet hver dag. og i Amed svømte jeg ned og tok på et skipsvrak. Et vrak som pappa sa heter Japaneese wreck. Det har sikkert skutt ned masser av fly, siden det er fra krigen.

På stranda i Gili så vi en havslange. Den var svart med hvite striper og veldig giftig.

Chicken and Chips er den maten jeg synes er best her.

Jeg har også sett nakensnegle. Den var blå med svarte striper. Det er også masser av fisk her. Bla. Gill og Dory.

Etter Gili og Amed, reiste vi til en by som heter Ubud. Og på vei til Apeskogen tok jeg på en øgle som satt på skuldrene til en gutt. Apene var veldig ville og på en resturant stjal en ape brødet til en dame som satt ved siden av oss. folkene fra resturanten skøt på de med sprettert. Det var litt gøy.

 

Jeg har også lært å lage sølvsmykke. Først mååte vi tegne det vi ville ha på papir, klippe det ut og lime det på en sølvplate. Og så måtte vi skjære ut det vi hadde tegnet. Etterpå lodde på en ring og til slutt slipe og polere den. Jeg tegnet en Gekko.

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 Responses to “Leander´s Bali blog”

 1. Det var mange fine bilder på bloggen og så mye gøy dere har gjort og sett,jeg gleder meg veldig til å komme på besøk,tror jeg må ta med dykkermaska og snorkelen min.er det like fint over vann som under

   
  • Mormor og besteFinn
  • Hei Mormor og bestefinn. Savner dere veldig. Ja. Det er like fint over vann som under vann. Men noen plasser er det noe søppel under vann.

    
   • Leander
 2. Hei på dere, ser ut til at dere har det veldig moro. Benjamin vill også lære å lage smykke – helst med en gang:) Spennende med alle nye skapninger dere ser, fint å ta del i det ved å lese bloggen og se på bilder.

  Hils alle fra oss så blogges vi snart igjen

   
  • Kine
 3. Hei Leander! Det var veldig gøy at du har sett gekko, og smykket ditt var veldig fint! Jeg har også lyst til å se apekatter som ikke er i bur.
  Hilsen Gard

   
  • Gard
  • Hei Gard.
   Jeg synes det hadde vært veldig gøy om du hadde vært her. Da kunne du klatret i trærene med de. Siden du er så god til å klatre.

    
   • Leander
© 2012 Eventyrreisen
.