Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2258 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2941 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2254) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 71 Warning: Declaration of dyn_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 461 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 1 Leander´s Blog fra Filippinene
 • quote open"Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdaquote closeg." Mark Twain .
 • Send en beskjed til oss.

  Thanks!

  Takk, vi svarer så fort vi kan!

  error key Required fields not completed correctly.

 • open panel

Leander´s Blog fra Filippinene

 

19.10.2012 – Liquid Dumaguete 

Her var det gøy. Liquid er en dykkeplass. Her møtte vi noen nye venner. De heter Solimor, Kai, John, Jeremy, Jenny.
Det er veldig gøy å leke med de. De har også en hund som heter Polka, og en som heter Maddi. Maddi er veldig redd for fremmede, siden noen var slemme med den før den kom til Liquid.
Feiret halloween gjorde vi også. Vi lagde gresskarmonster. Jeg kledde meg ut som en vampyr, og så gikk vi rundt og banket på og sa trick or treat!.Så måtte vi gjøre noen forskjellige ting for å få godteri.
Her er vi alle i bassenget

Her er vi alle i bassenget

Bassenget til har vi brukt mye. Der har jeg trent på å dykke. Jeg har fyllt dykkermasken med vann og tømt ut vannet igjen mens jeg var under vann. Jeg måtte også ta den helt av og sette den på igjen og få vannet ut mens jeg var på bunnen. Det var lett. Mange sa jeg var flink.

Hamburgeren på La fiesta er kjempegod. Her datt plutselig en kokosnøtt ned på parkeringsplassen mens vi spiste. Godt det ikke kom en bil da.
På Robinson shoppingsenter synes jeg at pizzaen på Greenwich pizza er god.
Vi kjørte ut i havet, bort til et sted jeg ikke husker hva heter. Der snorklet jeg og så skilpadder 4 stykker!
 
På skilpaddejakt!

På skilpaddejakt!

Halloween!

Halloween!

12.11.2012 – Moalboal

Her gikk vi til fossefallet igjen. Pappa måtte jo også få se de. Her hoppet vi fra fossen, dusja i fosse, Hoppa ut på dypet.
Tot Toy punkterte på vei hjem igjen. Så vi måtte vente helt til natta mens hjulet ble fiksa.
Vi var også på besøk hos Toy Toy igjen. Her lekte vi og letet etter slanger i ei hule bak huset.
På Brownie øya snorklet vi, og jeg fikk lov til å dykke litt med pappa.
Vi var på besök hos noen fra Belgia. De kom og hentet oss. Der spiste vi og badet i bassenget deres. Som hadde delfin tegning i bunnen.
Jeg hopper i fossen!

Jeg hopper i fossen!

20.11.2012 – Bantayan

Vi måtte ta en trisykkel til huset vi skulle bo i. De måtte binde alt det vi hadde med rundt omkring for å få det med. Det var gøy.
Jeg og pappa leide motorsykkel og kjørte rundt på øya. Vi tok båt ut på ei øy. Der snorklet vi hele dagen. Jeg greide å svømme ned til en anemone. Sikkert tre meter ned. Her telte jeg reker. 5 stykker. Pappa fant seks. Vi fant også en rar reke som bodde i en stein med hull i. Den kom ut og knipset pappa på fingeren. Manta reke sa pappa at den heter.
Bursdags selskap var vi også i. Det var to jenter som hadde bursdag. Vi spiste gris og masse muffins.
Jeg traff også en fyr med en krok istedenfor hånd. For å komme til selskapet måtte vi kjøre ti stykker på en trisykkel, og gå av i bakkene.
Pappa ble syk så vi reiste til en bedre plass. Der lå han på sykehus og vi kom med pizza hver dag. I byen fikk jeg chopper hatt. Det lille reinsdyret på OnePiece.
Jeg filmer på bantayan!

Jeg filmer på bantayan!

06.12.2012 – Bohol
Her var det basseng, så vi kunne bade så mye vi ville. Vi hadde surfekonkuranse også. Jeg og Vilde måtte stå på ryggen til Mamma og Pappa mens de svømte.
Vi hadde også kalender. I den var det godteri, leker, og på Lørdager og Søndager var det DVD film i.
På stranden badet vi med de nye svømmeføttene vi fikk i Cebu. I byen gikk vi på et lekested. Der spilte jeg masser av spill. Mamma kjøpte juletre som vi pyntet og la pakker under. Men da var vi på en ny plass med enda større svømmebasseng.
Jeg og pappa kjørte vannskuter. Det kjempegøy. Det skal vi gjøre igjen når Mormor og bestefinn kommer.
Vi var på skjokoladetoppene, men de var ikke lagd av sjokolade. Tarsier så vi også. Det er en slags mini mini apekatt. Jeg klappet også en kjempestor kvelerslange som veide 250 kilo. Jeg fikk også en sommerfugl i hånda, hodet og på nesa.
Sjokoladetoppene!

Sjokoladetoppene!

Vi måtte vente tusenhvis i timer når vi skulle reise herfra. Det var så mange folk som skulle ta fergen. Og de var før oss. Men nå er vi på Liquid igjen. Vi har møtt alle vennene våre igjen. Og nå venter vi på at Mormor og Bestefinn skal komme.
 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

One Response to “Leander´s Blog fra Filippinene”

 1. hei Leander, jeg gleder meg til vi kommer på besøk til deg :)
  hjertelig hilsen Gard

   
  • Gard
  • Reply

Leave a Comment

© 2012 Eventyrreisen
.