Warning: Declaration of dyn_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 461 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 1 Mjølkeruta
  • quote open"Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdaquote closeg." Mark Twain .
  • Send en beskjed til oss.

    Thanks!

    Takk, vi svarer så fort vi kan!

    error key Required fields not completed correctly.

  • open panel

Mjølkeruta

 

Mjølkeruta kommer i fra Stomperud på heia

 

. Trodde jeg.
Men etter å ha sittet syv timer på en buss i Malaysia fra den ene enden til den andre, vet jeg nå hvor denne sangen må ha sitt opphav.

For oss som er lokale i Mandal kan det best sammenlignes med en tur på syv timer til Åvik på et grovt vaskbrett i 90 km/t. Har aldri vært ute for slik kjøring før. Og atpåtill med en to etasjers buss.

Hun som satt i setet foran meg og Vilde har spydd i eninga. Og mens hun spyr så sitter jeg og lovpriser han som lagde så efektiv aircondition til denne bussen. Godt at ungene har sovet mesteparten av turen og ikke merket noe til det. Midt på turen har vi en liten stopp(En tissestopp. For det var ingen do på bussen). Jeg beholdt sikkerhetsbeltet på jeg. Tisse kunne jeg gjøre en annen dag.
Bussen var forsåvidt komfortabel å sitte i , så lenge man holdt seg fast.
I morgen ventet øylivet igjen. Godt å komme bort fra storbyen og våre bekymringer for at vi atter en gang skal bli frastjålet tingene. Det som forsvant i Kuala Lumpur var Pass, iPad og ikke minst vår kjære Loney Planet bok. Så vi kan vel trygt si at vi er nå rimelig på tå hev når vi har disse tingene med rundt.

Men det viktigste er jo at alle er i god behold. Nødpass har vi ordnet og visum til Tailand gikk greit. Det tok noen flere dager enn vi hadde planlagt men pyttsann.

Og til slutt til Tyven, Om han noen gang skulle lære seg norsk og se denne siden. Jeg må si selv at jeg ikke er sikker på hvordan det virker, men jeg fikk kontakt med ipaden nå via Find my iphone. Og som du sikkert merket så låste den seg nettopp, og alt på den er slettet. Så om jeg ikke får den igjen så kan ihvertfall ikke du bruke noe av det som var på den.

Hilsen Sur tidl. eier av det du stjal…
Vet jeg virker litt bitter her. Vi har forsikring ovs.. Men kan ikke hjelpe for at jeg synes det er litt frustrerende å vite at de dyrebare passene, vaksinekortene, og min lege erklæring til instruktørkurset mitt ant. ligger i en søppelkasse ikke så langt i fra der vi satt. Men å finne det er umulig.

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Comment

© 2012 Eventyrreisen
.