Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2258 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2941 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2254) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 71 Warning: Declaration of dyn_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 461 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 1 Scooterland
  • quote open"Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdaquote closeg." Mark Twain .
  • Send en beskjed til oss.

    Thanks!

    Takk, vi svarer så fort vi kan!

    error key Required fields not completed correctly.

  • open panel

Scooterland

 

Hei. Var litt usikker på om jeg skulle legge denne ut. Om det ble litt på kanten. Men jeg er faktisk litt imponert over hvordan de får det til. Millionvis av scootere. Overalt hvor du snur deg ser du, hører, og ikke minst lukter de. På veiene, langs veiene. De er overalt.

Og får de ikke plass til det de skal frakte på scotteren så bygger de på. Et eller to bambustre på tvers og vips så får de plass til 30 scooterdekk som sikkert skal til en scooterbutikk or å legges på nye scootere. At scooteren da er breiere en en lastebil og så baktung at sjåføren må sitte på forskjermen for å kjøre er minor details. Å bygge i høyden er også mye brukt. Sekker på sekker med ris, eller kaser på kasser stroppes fast.

Kjørte nettopp forbi en med 8 fulle vannkagger. Du vet slike som brukes i dispensere. Nå skal det sies til hans forsvar at han sikkert ikke kjørte mere enn femti.

Men i alt dette kaoset skal det sies at jeg ikke har sett en eneste ulykke “enda”. Så av en eller grunn ser det ut aom at systemet fungerer her i scooterland, hvor de freser frem og tilbake på sine fremkomstmidler. Stopper bare for å fylle enliters bensin i de lokale bensinstasjoner som står rundt langs veien.

En fordel er jo at alle som kjører stort sett bruker hjelm. Men barnehjelmer ser ikke ut til å finnes her. Ungene sitter somregel mellom føreren og styret. Av og til med solbriller, men aldri med hjelm.

Sitter i bil på vei til Sanur, og tror du ikke jeg må rette litt på det jeg nettopp skrev. Kjører bak en lastebil med fem kuer som danser frem og tilbake på planet. Og vi blir forbikjørt av hva da! Jo nettopp en scooter med mor far og to unger. Alle med hjelm på huet. De finnes altså. De små hjelmene. Godt å vite at noen tenker sikkerhet.

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Comment

© 2012 Eventyrreisen
.