Warning: Declaration of dyn_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 461 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 1 Vilde´s Blog fra Filippinene
 • quote open"Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdaquote closeg." Mark Twain .
 • Send en beskjed til oss.

  Thanks!

  Takk, vi svarer så fort vi kan!

  error key Required fields not completed correctly.

 • open panel

Vilde´s Blog fra Filippinene

 

Vildes Liquid Blog 

Her bader vi alle sammen!

Her bader vi alle sammen!

På vei hit gledet vi oss til å treffe barna og hunden som bodde her.
Vi ble kjent med Solimare og Kai, som er barna til de som eier Liquid, hunden deres heter Polka og er kjempesøt, hun elsker å bade, og hoppet i bassenget!!
Så ble vi også kjent med Sean, Jerrymei, Jenny og Judy Ann. De er filipinske, og foreldrene jobber på Liquid. Jeg har blitt bedre til å snakke engelsk.
Skilpadde på Apo Island

Skilpadde på Apo Island

Vi så to grønne skilpadder og en slags gråblå. Den største ble jeg litt skremt av, men det var veldig gøy også :-) Når de som spiste på båten hev ut litt rester kom det en haug med fisk under båten – det var veldig kult.
Halloween!

Halloween!

På Halloween hadde Zoe ordnet så  alle som bodde på Liquid hadde noe til oss som gikk Trick or Treat. Jeg og Leander kledde oss ut som vampyrer, Solimare var heks, Sean lånte en kappe og forestilte en flaggermus, Kai var spiderman. Pappa hadde pynta hytta vår skikkelig kult, med rødt lys, masse jukse-spindelsvev, flaggermus, edderkopper og lysende gresskar som vi laget tidligere. Mitt var laget som en vampyr.
Skummelt!

Skummelt!

En dag fikk vi lov å dykke i bassenget med pappa. Vi øvde på tre trinn for å bli en open water dykker. Det var å fylle masken full med vann og tømme det ut igjen, mens en er under vann hele tiden. Nummer to er å ta av helt av og på igjen mens du er under vann og tømme den for vann. Tredje er å ta ut ventilen av munnen mens en hele tiden puster ut til man har tatt ventilen inn i munnen igjen.
Bassenget på Liquid

Bassenget på Liquid

Vi var og badet i ett kult basseng med en  hule som hadde tre innganger og et fossefall på, det var også en sklie her. En annen dag var vi på tur med en svensk familie til  elv der de hadde laget masse bassenger med ferskvann hvor vi kunne hoppe. Jeg og hun svenske jenta laget ett hoppe og stupe show for foreldrene våre. Showet viste “spikeren”,  “bomba”,forover salto, forsøk på bakover salto, høyt stup og lavt stup, mage og ryggplask, ” telefon-mannen og damen” .
Basseng

Basseng

Vi hadde også besøk av en kokosmus på hytta vår, den satt i vinduet og var kjemperedd når mamma våknet og så den. Her er det kjempemange gekkoer, jeg så en som var større enn en brusflaske når vi gikk på en snarvei  i mørket.
Kokosmus

Kokosmus

Ei som jobber var skikkelig god i Plants vs. Zombies og lærte meg noen nye triks.

Filippinene – Moalboal

Toy Toy & trehjulingen hans

Toy Toy & trehjulingen hans

Nå fikk vi treffe ToToy og familien igjen. Der spiste vi middag, lekte med barna og pusekatten. Vi fikk vist pappa fossefallet og hoppet på flåten  med han.
Noen vi traff på Liquid hadde hus i Moalboal og vi var der og spiste kjempegod salami, og spagetti med. De hadde eget basseng med bilde av delfiner i bunnen.
Utenfor Moalboal ligger det en øy vi har kalt for brownie øya fordi den ser ut som det langt ifra, bare med grønn glasur. Der har vi snorklet.

Bantayan

Jeg snorkler og filmer

Jeg snorkler og filmer

 Her var vi på båttur en dag, og vi fikk lov a filme med Go pro kamera under vann. Det var en kjempefin strand der, og masse fine skjell. Det bodde en som het Erling på denne øya, han var norsk og inviterte oss i bursdag til tvillingjentene sine som ble to år. Dit kjørte vi sammen med  7 andre – på en tricycle( det er en moped med tak og sittevogn) . Vi måtte hoppe av i den ene oppoverbakken fordi det ble for tungt.
I bursdagen hadde de grillet en hel gris, og vi fikk kake og godtepose.
Gebursdags selskap

Gebursdags selskap

Cebu

Vi handlet ting til kalenderen, og noen kule One Piece hatter! Spiste på Pizzahut, fikk nye svømmeføtter – noen korte kule røde noen.jeg har  også fått en one piece bok som jeg har laget til vennebok. På kvelden så vi fyrverkeri ut av vinduet i 11 etasje.  Vi fant ett tivoli, men det var stengt fordi det var en tyfon på vei mot oss. Heldigvis traff den ikke der vi var.
Sjokoladetoppene

Sjokoladetoppene

Bohol

Når vi kom til Alona Studios fikk vi badet i basseng igjen, og testet svømmeføttene. Her hadde vi køyeseng som var veldig vinglete, og spiste kjempegod salami og grovt brød. En dag dro vi på kjøretur for å se på sjokoladetoppene – det er noen svære fjell ser litt rare ut. Etterpå stoppet vi på en sommerfuglpark og vi kunne ha sommerfuglene i håret, på nesen og i hånden. Vi stoppet også og kikket på tre svære kvelerslanger, den største veide 240 kilo! Det var en dameslange. Pappa og Leander var inne holdt på en av dem som bodde i et bur med døren åpen. Etterpå det stoppet vi for å se den minste apen i verden, som heter tarsier. Den er like stor som en cola-boks, og kan bli ca tjue år. Det er ett nattdyr, den har store oransje øyne og lang hale. Den sitter og sover nesten hele dagen.
Verdens minste Primat!

Verdens minste Primat!

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Responses to “Vilde´s Blog fra Filippinene”

 1. Kjære VILDE

  Jeg lengter etter deg.Gleder meg veldig til du kommer tilbake.
  Husker du når jeg var hos deg og vi lekte i bassenget deres.
  Det var veldig gøy!!!
  Jeg skulle ønske at jeg kunne være med deg og dykke i havet.
  Håper du har kost deg veldig i alle de forskjellige landene dere har vært i.Har du forresten lært deg noen nye språk?
  Det har ikke jeg i vært fall.
  Brage sa at de skulle på besøk til dere i vinterferien.Han gleder seg veldig til det.Kan ikke jeg komme til dere også??????????????
  Jeg har så fryktelig lyst!!!!!!!!!
  Jeg har klekket ut en plan for at vi kan møtes snart.
  Jeg gjemmer meg i bagasjen til Brage!Er ikke det lurt?
  Jeg bare tulla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Men jeg har så lyst til å møte deg snart.
  Hils til alle de andre fra meg.Glad i deg!!!

  Hjertelig hilsen MIRIAM

   
  • Miriam Tjelle
  • Reply
  • Kjære Miriam. Jeg lengter etter deg også.
   Og jeg kommer hjem om tre uker!!!!!!!!!!!
   Jeg skulle også ønske at du var her nå.
   Men det er ikke så mye og se her vi er nå.
   Jeg har kost meg veldig på turen.
   Jeg har lært og si takk på filippinsk og Indonesisk.
   På Filippinsk er det SALAMAT, og på Indonesisk er det TERI MAKASI.
   Du kan kan komme til Thailand hvis du får lov av foreldrene dine.

   <3-hilsen VILDE.

    
   • Vilde
   • Reply
 2. Hei Vilde,

  Gleder meg sykt til du skal komme hjem så kan du fortelle
  alt som har skjedd.
  Gleder meg også til at vi kan ta følge til skolen sånn som i fjor.
  Når du kommer hjem vil jeg gjerne lære litt filippinsk og litt
  Indonesisk.

  hilsen din venn Tiril

   
  • tiril holen
  • Reply

Leave a Comment

© 2012 Eventyrreisen
.