Warning: Declaration of dyn_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 461 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-content/themes/DynamiXold/functions.php on line 1 Vilde´s Thailand Blog
 • quote open"Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdaquote closeg." Mark Twain .
 • Send en beskjed til oss.

  Thanks!

  Takk, vi svarer så fort vi kan!

  error key Required fields not completed correctly.

 • open panel

Vilde´s Thailand Blog

 

Hei igjen alle sammen. Nå er vi i Thailand. Vi bor i ett stort hus med en etasje, selv om det ser ut som to. Det er treningsrom rett over veien, der har jeg løpt, løftet vekter og syklet når mamma og Semya har løpt. Bassenget er dypt, men har to små basseng oppi det store, ett for baby og ett for voksne med sitteplass. Her har jeg lært å stupe ordentlig!

Her spiser vi vanlig mat som hjemme, brunost og skinkeost har de i butikken her. De har to norske restauranter som heter Hoff Cafe og Lille Trondhjem. Der har jeg spist taco og laks med poteter og smør. Etter frokost er det skolearbeid. Skolen vår kaller vi for “Mamma og pappas badeskole” .Vi har bare ett friminutt, og det er “veldig langfriminutt” . Da får vi lov å spille litt, eller se på tv. Vi har gjort mye hver dag synes jeg.

I forrige uke var vi i en park med elefanter. Vi var på et show der det danset veldig mange folk, de slo på trommer og viste oss thai-boksing. Noen av dem sloss med sverd som det gnistret av, så kom det menn på  store elefanter inn og mennene sloss over hodene på elefantene. Etterpå gikk vi til en svær tiger vi kunne kose med mens vi tok bilde.

Så var det elefantshow. De malte bilde, kastet piler på ballonger, spilte fotball , basket og hadde kappløp med kjempestore trehjulsykler! De fikk bananer og en av dem tok nesten ei dames veske fordi hun hadde bananer i den.
I en butikk kjøpte mamma og Semya kjoler og jeg kjøpte en fin pynteparaply. Vi så masse rare fisker i akvarier, krokodillefisk og mange andre. Vi matet fisk med noe som lignet på fargerike  ostepop (tror det var rekechips)
På slutten av dagen red jeg, Leander og Semya på en elefant.
Det var gøy!
Noen dager etterpå var vi i delfinparken. Der så vi på når delfinene trikset, vinket, og hoppet i ringer.Det fantes to slags delfiner der. To var rosa og fem var grå og lignet på små hvaler. Etterpå showet så gikk vi bak scenen, der var det tre  grå delfiner. Vi tok på badetøy og dusjet før vi skulle svømme og leke med dem. Vi kunne mate dem med små fisk,  svømme med dem, og leke med ball. Det var det gøyeste jeg har gjort på hele turen.

Hilsen

Vilde :-)

 

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/c/eventyrreisen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Responses to “Vilde´s Thailand Blog”

 1. Hei Vilde, dette så jo kjempegøy ut, så heldige dere er! Tenker skolen ikke er helt som hjemme, eller kanskje du har veldig strenge lærere nå… Synes de var snille med friminuttet iallefall;-) Vi følger med på bildene deres og alt dere opplever, veldig koselig. Hils delfinene neste gang du treffer dem, de var jo så søte! Klem fra tante Siri

   
  • Siri Tønnessen
  • Reply
 2. Hei Vilde!
  Så spennende å lese alt du har skrevet!!Skal vise bildene til Theo og Emanuel med engang jeg kommer hjem. Nå er jeg på jobb ute på båten, på natt. Men håper jeg kommer hjem til de andre imorgen. Har vist de bilder av dere og de bare smiiiiiiler med engang de ser dere! Håper dere koser dere masse. Så må vi skype en dag når jeg kommer hjem. Hils de flinke lærerne deres og 😉 Stooooor klem fra tante Carina

   
  • Carina
  • Reply
 3. Hei Vilde! Så heldige dere er altså, kjempe misunnelig! Skulle ønske jeg kunne kommet ned å besøke dere, hadde vært så gøy :) Kos dere masse, og blogg 😀 Gøy å følge med på hva dere gjør!

  Gode klemmer fra tante Andrea

   
  • Andrea
  • Reply
 4. Hei Vilde! Veldig gøy å kunne lese å se fine bilder av alt dere er så heldige og opplever :) Elea peker og vi øver på å si navnene deres og hun syns det er stas med alle dyrene på bildene også!Å svømme delfinene høres og så kjempe kjempe gøy ut!Matet dere dem? Tenker dere storkoser dere nå med mormor på besøk? Er det ekstra langt friminutt på mamma og pappas badeskole nå som mormor er der kanskje? Kos dere masse så skypes vi til uken. Sunny sender deg en stor kos og klem! Nå må tante Anette løpe for Emanuel og Elea vil ha meg med å leke med dukkene :) Klem fra tante Anette , onkel hilser også!

   
  • Tante Anette
  • Reply

Leave a Comment

© 2012 Eventyrreisen
.